• GRATIS VERZENDING VANAF €35,-
  • VOOR 15:00 BESTELD ZELFDE DAG VERZONDEN!
  • GRATIS VERZENDING VANAF €35,-
  • VOOR 15:00 BESTELD ZELFDE DAG VERZONDEN!

Bavette rollade voor 4 personen.

Benodigdheden :

  • 1 kg bavette
  • Rucola sla
  • Parmezaanse kaas
  • Zongedroogde tomaatjes
  • Geroosterde pijnboompitten
  • Truffelmayonaise
  • Zwarte peper
  • Zout
  • Rollade touw
  • Goede aluminiumfolie of butcher paper

Ik heb hiervoor een Marabu houtskool gebruikt.

Pak de bavette, snij hem open zodat je hem mooi kunt vullen.

Plaats alle ingrediënten naar eigen smaak.

Rol de bavette op en knoop hem dicht.

  1. Leg de rollade 2-3 uur voordat je begint uit de koelkast en rol hem in een theedoek.
  2. Verwarm de barbecue indirect naar 180 graden.
  3. Plaats de rollade op de barbecue en draai deze regelmatig zodat deze egaal kleurt.
  4. Plaats de kernthermometer goed in het midden.
  5. Laat deze garen tot 45 graden.
  6. Plaats hem in goede aluminium folie of butcher paper en laat deze 10 tot 15 minuten rusten.
  7. Haal het rollade touw er voorzichtig af zodat die heel blijft.
  8. Snij hem daarna schuin tegen de draad in dunne plakken.

Eet smakelijk! P.S. Vergeet geen foto te sturen van het resultaat!