• GRATIS VERZENDING VANAF €35,-
  • VOOR 15:00 BESTELD ZELFDE DAG VERZONDEN!
  • GRATIS VERZENDING VANAF €35,-
  • VOOR 15:00 BESTELD ZELFDE DAG VERZONDEN!

Black Ranch Quebracho 15KG

€ 35,95
(1 kg = € 2,40)
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-2 werk dag(en)

Beschrijving

Korte omschrijving


Houtskool vervaardigd van de snoeiharde houtsoort Quebracho Blanco (steeneik) uit Argentinië. De harde structuur en de grove sortering zorgen voor een lange brandduur en hoge temperatuur bij verbranding. Hierdoor is deze houtskool uiterst geschikt voor elk type keramische barbecue als Big Green egg en andere merken.


Omschrijving


Black Ranch professionele houtskool (Quebracho blanco), is een hoge kwaliteit houtskool met een hoog calorisch energiewaarde. Het is op plantaardige basis geproduceerd in de provincie Santiago del Estero uit het hout van de quebracho boom(steeneik). Dit hardhout is zeer dicht van structuur, waardoor de plantaardige houtskool een zeer hoge brandwaarde heeft die wordt weerspiegeld in de duur van de verbranding en de hoge temperaturen. Het hout kan niet worden gebruikt bij de productie van meubels als gevolg van de vervorming.


Argentijns hardhoutsoort van de Quebracho boom. Het komt uit het Spaans: 'Quiebra Hacha': 'Breekt de bijl'. Brandt uren langer dan 'gewoon' houtskool en is daardoor zelfs meerdere malen te gebruiken.


Technische gegevens:


Zeer zwaar hardhout; 1,2 Kg/dm³ wat de houtskool een bijzonder hoge brandwaarde geeft. Dat vertaalt zich in een zeer lange brandduur en een hoge temperatuur! .


Voordelen van Black Ranch Houtskool:

- Zeer lange Brandduur.

- Grote grove stukken

- Meerdere malen te gebruiken

- Snel aan te steken.

- Uitermate geschikt voor Big Green Egg, , Mibrasa en Josper-ovens.