• GRATIS VERZENDING VANAF €35,-
  • VOOR 15:00 BESTELD ZELFDE DAG VERZONDEN!
  • GRATIS VERZENDING VANAF €35,-
  • VOOR 15:00 BESTELD ZELFDE DAG VERZONDEN!

combideal! 25KG houtskool - 15KG Pitmaster Quebracho + 10KG Pitmaster mix

€ 53,95
incl. btw
Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 werk dag(en)

Beschrijving

Productbeschrijving Pitmaster Quebracho

Korte omschrijving Houtskool vervaardigd van de snoeiharde houtsoort Quebracho Blanco (steeneik) uit Paraquay. De harde structuur en de grove sortering zorgen voor een lange brandduur en hoge temperatuur bij verbranding. Hierdoor is deze houtskool uiterst geschikt voor elk type keramische barbecue als Big Green egg of andere soorten houtskoolovens.


Sortering 40 – 200 mm


koolstofgehalte Pitmaster quebracho blanco, is een hoge kwaliteit houtskool met een hoog calorisch energiewaarde en wordt geproduceerd onder de waarden van de Duitse DINnormering van ca. 80% koolstofgehalte.


Productbeschrijving Pitmaster Mix

Deze houtskool is geschikt voor de horeca, maar ook voor de enthousiaste hobby kok. Het maakt daarbij niet uit of het om een open grill gaat of om een gesloten type.


met mooie grote brokken bevat een lekkere mix van Eiken, Berken, Haagbeuk in "premium" restaurant kwaliteit. De mooie grote brokken van hardhout en zachthout zorgen voor een korte aanmaaktijd en een lange brandduur, hierdoor ontstaat er een goede luchtstroom door de BBQ waardoor de geur- en smaakbelevenis van uw gerecht perfect zal zijn. Door de lange brandduur is de temperatuur mooi af te stellen en dus zeer geschikt voor elke type BBQ (ook Kamado's).